afwerkingen

Wat kostbaar is, vraagt om bescherming. Ook uw vloer. Lak, olie of was zijn duurzame beschermers. Elk met hun typische eigenschappen en voordelen:

LAK is gemakkelijk schoon te houden en onderhoudsarm. Kies voor zijdemat of extra mat. Afhankelijk van de gebruiksintensiteit bevelen wij aan om een gelakte vloer tussen vijf en zeven jaar opnieuw te schuren, kitten, lakken en afwerken.

OLIE en WAS zijn natuurlijke beschermers en verrijken uw vloer met een natuurlijke glans. Regelmatig onderhoud is wenselijk en loont de moeite. Een geoliede vloer hoeft namelijk niet snel opnieuw te worden geschuurd. Moderne oliën en was verlichten de onderhoudstaak. Slijtage laat zich gemakkelijk renoveren

"BESCHERM WAT
KOSTBAAR IS"

BLOEMEN PARKET adviseert u graag en levert tevens de juiste, milieuvriendelijke en duurzame (onderhouds)producten.   
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl