architecten

Wij zitten regelmatig aan tafel met bekende (binnenhuis)architecten. In Limburg, maar ook in Randstad en de rest van ons land. Onze troef is het inlevingsvermogen van de klant om zo het concept van de architect te begrijpen, aan te vullen of samen bij te sturen. Zo creëren we WIN-WIN-SITUATIES die resulteren in spraakmakende realisaties.

Maar net zo goed schuiven wij aan bij aannemers en bouwcoördinatoren. Om vanuit een open communicatie en onze transparante bedrijfsvoering projecten te realiseren volgens afspraak, prijs en kwaliteit. Calculatiebureaus weten ons te vinden als het om calculaties en bestekteksten op maat aan komt.  Wie ons kent, weet dat wij een solide en meedenkende bouwpartner zijn.
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl