duurzaam

Geen enkele investering is zo duurzaam als een houten vloer. Bij een goede keuze gaat hout een leven lang mee. Goed dus voor mens en milieu.

Onze FSC gecertificeerde vloeren zijn duurzaam. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een onafhankelijke, internationale non-profitorganisatie, die verantwoord bosbeheer reglementeert. Alleen hout uit FSC-bossen mogen het FSC-keurmerk dragen. Het enige keurmerk voor hout- en houtsoorten, dat is erkend door ’s werelds belangrijkste natuur- en milieuorganisaties.

“HOUT IS DE MEEST
DUURZAME INVESTERING”

De lijmen, lakken en oliën die wij gebruiken komen uit de groenste fabriek van Nederland. Intern scheiden we onze afvalstromen en past een bewust energiegebruik binnen onze aandacht voor mens en milieu. Daarnaast steunen wij maatschappelijke en culturele projecten in de regio en kopen wij bewust lokaal en regionaal in.
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl