houtsoorten

Wist u dat onze collectie uit wel 50 verschillende houtsoorten met ieder een eigen karakteristieke kleur en hardheid bestaat? Elke houtsoort gedraagt zich anders, heeft een eigen uitstraling en eigenschappen. Zo kan het ene houtsoort wel in de badkamer en een ander liever niet. De keuze van een houtsoort vraagt dan ook om ons specifiek deskundig advies. Om uw nieuwe vloer optimaal te laten aansluiten bij uw smaak, stijl, wensen, eisen en (gebruiks)verwachtingen.

"HOUT GEEFT KLEUR
AAN UW VLOER"

Eik blijft een van de populairste houtsoorten. Exotische houtsoorten winnen aan populariteit. Welke houtsoort uw voorkeur heeft, wij leveren uitsluitend hout als oogst van verantwoord bosbeheer (FSC).
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl