Ingrid Bloemen

“Ik ben Ingrid Bloemen, de tweede generatie op rij binnen Bloemen Parket. Een echt familiebedrijf. Wie bij ons over de vloer komt, zal zich laten verrassen door onze originele kijk op parket, laminaat, vinyl en hout. 

Gaat niet, bestaat niet is de belofte die wij waarmaken door kwaliteit, vakmanschap en nazorg  tegen een eerlijke prijs. Al meer dan 40 jaar bij particulieren of in opdracht van (binnenhuis)architecten, aannemers en projectontwikkelaars.

“FAMILIEBEDRIJF UIT HET 
GOEDE HOUT GESNEDEN”

Deze website geeft een beeld over ons bedrijf, onze producten en onze  passie voor vloeren. We maken daarom graag tijd vrij om u te verwelkomen in onze showroom te Kerkrade. Om samen de eerste stappen te zetten op weg naar de vloer van uw leven.” 

Ingrid Bloemen en team
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl