kleuren

Zoveel houtsoorten, zoveel kleuren. Elk houtsoort geeft door zijn unieke kleuring een eigen uitstraling aan elke interieur. Met een extra behandeling kunt u zelfs nog een stapje verder gaan en zo uw favoriete houtsoort ook in uw favoriete kleur krijgen. Want voorziet onze meest uitgebreide collectie er onverhoopt niet in, dan kunnen we uw vloer kleuren in elke gewenste kleur. Eiken is daarbij het meest geschikt en in 80% gekozen.

Trends zijn extreem mat of invisible lak, waardoor het lijkt alsof het hout onbehandeld (lees: vers geschuurd) is.

"MEER KLEUREN
DAN HOUTSOORTEN"

Kleuren door olie kan van donker tot licht en van diepzwart naar bruin en wit. Een olie-lakcombinatie is een mooie innovatie die terrein wint.

Een warme houtkleur verstrekt de knusheid en het gevoel van genieten. Een donkere vloer met witte wanden zorgt voor een fundament, zeg maar bodem in de ruimte. Wij denken graag met u mee en adviseren deskundig om uw interieur te veredelen met een mooie vloer van BLOEMEN PARKET.
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl