patronen

Het is niet alleen de vloer, maar ook het legpatroon dat voor een bijzondere toevoeging aan uw vertrek zorgt. Stijl van de woning en grootte van de ruimte zijn medebepalend voor de keuze van vloer én legpatroon. Oneindig veel patronen schenken uw vertrek uitstraling en klasse. 

“ONZE VLOERCREATIES VERRIJKEN
DE VASTE PATRONEN”

Stroken en planken komen het meeste voor. Patronen die stijlvolle mogelijkheden bieden om aan uw ruimte een speels effect toe te voegen. Het ware vakmanschap manifesteert zich in de visgraat, de Hongaarse punt, Hollands patroon en de diverse sterren en banden die in de vloer verwerkt kunnen worden. Patronen die vragen om specifiek ambachtelijk vakmanschap, dat BLOEMEN PARKET in huis heeft.


Foto
STROKEN
Foto
PLANKEN
Foto
VISGRAAT
Foto
KOPSHOUT
Foto
HOOGKANT
Foto
MOZAIEK


nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl