vakmanschap

Elke vloer van Bloemen Parket is een staaltje vakmanschap, met zorg en aandacht gelegd. Het is naast een juist advies, de kwaliteit en garantie bepalend voor uw vloergenot. Wij verlangen van onze leggers puur vakmanschap om zo de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail waarborgen.

Wij koesteren niet alleen goed vakmanschap, maar willen vakkennis en kunde bewust doorontwikkelen. Door interne en externe trainingen, deelname aan nationale parket leg-wedstrijden en als erkend leerbedrijf binnen de branche.

“VAKMANSCHAP HERKEN
JE AAN HET LEGGEN” 

Een vloer van Bloemen Parket mag gezien worden. Onze leggers maken immers van elke vloer een plaatje. Klanten waarderen dit en kiezen daarom voor Bloemen Parket. De toekenning van de ‘Wonen is Award’ en erkenning als tweede meest klantgerichte organisatie van Limburg onderstrepen ons vakmanschap.  
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl