vloertypes

BLOEMEN PARKET is ruim gesorteerd in trends en traditionals. Maak kennis met het ruime assortiment kwaliteitsvloeren. Er is altijd een vloer die bij u past!

PARKET kenmerkt zich door natuurlijke uitstraling met hoog gehalte aaibaarheid. Duurzaam, karaktervol en veelzijdig in toepassingen.

VEROUDERDE VLOEREN geeft uw interieur een belangrijke meerwaarde en persoonlijk karakter. Hoe ouder, hoe tijdlozer. Een vloer met ziel.

PLANKEN zijn puur natuur en worden hoe ouder, hoe mooier. Een investering in warm, sfeerbepalend hoogwaardig wooncomfort.

LAMINAAT heeft het uitzicht van echt parket en combineert aantrekkelijke decors met onderhoudsgemak. Betaalbaar comfortabel vloergenot.

VINYL, terug van nooit weggeweest, is een dankbare duurzame vloerbedekker en heeft een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De keuze is oneindig, het voelt zacht, comfortabel en warm aan en vraagt nauwelijks onderhoud.

“EEN VLOERTYPE MOET PASSEN  
BIJ UW LEEFOMGEVING”
nieuws

TIP: VORST EN UW VLOER
Parket of een houten vloer zijn pure natuurproducten met als eigenschap dat zij reageren op de omgeving. Vorst zorgt voor een hoge luchtvochtigheid. Een natuurverschijnsel dat uw houten vloer kan laten uitzetten, scheuren, schalen of naden laat ontstaan. Zorg voor het juiste klimaat en voorkom dit ongemak, dat bovendien buiten de garanties valt.

Klik hier voor om in drie stappen zorgeloos de winter door te komen. Wij adviseren u graag.  
Euregiopark 10
6467 JE Kerkrade
T. 045 - 5326 326
info@bloemenparket.nl